Recept - Jazýčky

23. listopadu 2010 v 15:37 | ÁjInKa :] |  Vánoční Recepty
Ingredience:
3 bílky
100 g práškového cukru
100 g mletých ořechů
1 lžíce instantní kávy
1 vanilkový cukr
rybízový džem
čokoláda

Postup přípravy: Bílky vyšleháme do tuhého sněhu, postupně do něj zašleháme cukr. Přidáme ořechy, kávu a vanilkový cukr a jemně promícháme. Sáčkem na zdobení nastříkáme na vymazaný plech jazýčky asi 5 cm dlouhé a sušíme je v troubě s pootevřenými dvířky při teplotě 50 °C. Necháme vychladnout. Ptom dva a dva jazýčky spojíme džemem a potíráme čokoládou jen z jedné strany.

Kopíruj pouze se zdrojem!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.